Arva Logo Grønn

Vil bygge drømmelaget for et elektrisk Nord-Norge

Arva trenger flere nye arbeidstakere på veien gjennom det pågående grønne paradigmeskiftet.

I april 2020 offentliggjorde Troms Kraft og Bodø Energi sine planer om å fusjonere sine nettselskaper Troms Kraft Nett og Nordlandsnett. Begge disse nettselskapene var fra før blant landsdelens største, og ble etter sammenslåingen landets sjette største nettselskap.

– Fusjonen har gitt oss større fagmiljø og mulighet til å utvikle bedre tjenester til våre kunder, sier administrerende direktør i Arva, Eirin Kjølstad.

I dag har Arva om lag 120 000 kunder og 220 medarbeidere som driver, fornyer og vedlikeholder strømnettet i store deler av Nordland og Troms.

Flere nye stillinger

Den klare visjonen er «sammen for et elektrisk Nord-Norge», hvor arven fra de som bygde strømnettet videreføres slik at man lykkes med å realisere en ren fremtid.

– Vi jobber tett sammen med våre kunder, leverandører og lokale og sentrale myndigheter for å levere og utvikle tjenester slik at vi sammen lykkes med visjonen. I tillegg jobber vi sammen med de 10 største nettselskapene i Norge for å lære av hverandre, forklarer Kjølstad.

På reisen trenger Arva enda flere arbeidstakere og kompetanse til å utvikle selskapet inn i det pågående grønne skiftet.

– Vi trenger kompetanse på mange områder og nivåer: lærlinger fagarbeidere, teknikere, ingeniører og sivilingeniører innen elektro, IT og bygg samt prosjektledere. Videre har vi behov for kunde-, HR- og HMS-rådgivere, forklarer Kjølstad.

Se alle våre ledige stillinger her.

Derfor lyser Arva nå ut en rekke spennende stillinger i Nord-Norge – se ledige stillinger her.

Større – men like lokal

Selv om Arva har blitt større gjennom sammenslåingen, skal selskapet fortsatt være like lokalt. Arva vil ha hovedkontor i Bodø, med lokale kontorer fra Tonnes i sør, i Tromsø og til Lyngseidet i nord.

– I Arva får du jobbe med både samfunnsutvikling og teknisk utvikling. Du får jobbe i et flott fagmiljø. Vi har interessante prosjekter med både store og små kunder. I Smart Senja-prosjektet utvikler vi for eksempel ny teknologi sammen med lokalsamfunnet, universitetet og leverandører, noe vi oppfatter er inspirerende for de involverte medarbeiderne, sier Arva-direktøren.

Ordet «arva» stammer fra nordsamisk og betyr energi og viljestyrke.

– Vi i Arva vil inspirere til effektiv energibruk, og tar ansvar for at kunnskapen om en bærekraftig strømforsyning utvikles og læres videre til neste generasjon.

Del :

Facebook
LinkedIn
Email
Print

Sammen for et elektrisk
Nord-Norge

Kontakt oss eller finn ut mer på