Arva Logo Grønn

Dronninga og kronprinsessa

– En spøk på huset sier at jeg begynte her i arbeidsuken og ikke forsto når den var over.

I andre etasje, med store vinduer vendt ut mot Tromsøya og fjorden, finner vi gjengen i åpent kontorlandskap. Hver sin pult, men i ulik høyde. Noen står, noen sitter.

Kundesenteret til Arva opplever hektiske, men fine dager. Spesielt på vinteren.

– Vi som jobber her er blitt veldig bortskjemte. Jeg har fått fysioterapi og bruker gymsalen aktivt. Det viktigste og beste av alt er at jeg får løpe for bedriftsidrettslaget vårt og delta under Holmenkollstafetten år etter år, ler Mona.

– Men fra spøk til alvor. Jeg har levd noen år, og ting har hendt også i mitt liv. Det har vært fint og viktig for meg at jeg har blitt møtt med ledere som har sett meg, støttet meg og utvist forståelse. De har vært, og er, medmennesker, sier hun.

Se alle våre ledige stillinger her.

Mona og Marie glade og fornøyde på Troms Kraft Nett sitt kundesenter

«Værfast» i Tromsø

Mona jobber som koordinator for kundebehandlerne, mens Marie jobber «back office». Mens Mona er en ekte tromsøjente, har Marie kommet langveisfra, og hun kjente knapt til snø som fenomen da hun kom hit for å studere.

– Nå er jeg værfast, ler Marie, som opprinnelig er fra Klepp utenfor Stavanger.

Der Mona har vært gjennom 30 år i jobb, har Marie nettopp innledet sin yrkesaktive karriere. Etter endt studietid, der hun fullførte sin bachelor i ledelse, innovasjon og marked, fikk hun anledning til å jobbe på et prosjekt hos Troms Kraft gjennom et eksternt bemanningsbyrå. Da prosjektet var ferdig for snaue fem måneder siden, tilbød de henne jobb.

– Jeg fikk et veldig positivt inntrykk av Troms Kraft gjennom prosjektperioden, og når de da spør deg om du vil jobbe for dem, svarer du selvsagt ja. På mange måter vitner det om en arbeidsplass som verdsetter hardt arbeid og som ser behovet for fersk arbeidskraft, sier Marie.

Dronninga og prinsessa av vårt kundesenter

– Alt er overraskende

– Er det noe som har overrasket dere i jobbsammenheng?

– Ja, alt er jo overraskende, begynner Marie. – Strøm er noe vi alle tar så for gitt. Du forholder deg ikke til det som en faktisk tjeneste eller et produkt som du må ha, bare noe du «skal» ha.

– Det er så komplekst, men samtidig så elementært. Det gjør det så ulikt alle andre arbeidsplasser, fordi dette med strøm er så spesielt, fortsetter Mona.

Den sosiale møteplassen

Fra det åpne kontorlandskapet tar vi «dronninga» og hennes potensielle etterfølger med ned i kantinen, Troms Kraft og Arva sitt sosiale hjerte og møteplass. Her samles alle til lunsj. Volumet er høyt og skravla går.

– Her er det mye humor, fastslår de.

– Jeg har ikke vært her så lenge, men det har vært litt sosiale arrangementer allerede, for eksempel at det er noen som setter i gang med lønningspils, eller pinnekjøttfest som vi hadde før jul. Da danset vi swing. Jeg liker at en jobb er litt mer enn å kun komme og gå samt å heve lønn, sier Marie.

Del :

Facebook
LinkedIn
Email
Print

Sammen for et elektrisk
Nord-Norge

Kontakt oss eller finn ut mer på